Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil, og hak hvidløget meget fint. Se videoen.

4.

Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og cayennepeber i en skål, og rør det sammen.

5.

Smag til med lidt salt.

6.

Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

7.

Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1095 kJ / 262 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 41 %

Heraf mættet fedt: 7,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min