Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Tzatziki:

3.

Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

4.

Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.

5.

Pil, og pres hvidløg. Se videoen.

6.

Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen. Se videoen.

7.

Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 490 kJ / 117 kcal

Protein: 46 %

Kulhydrat: 27 %

Fedt: 27 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Estragonmayo

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Rød pesto

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Kartoffelmos med krydderurter på ristet rugbrød

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Ingefærdressing

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min