Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

4.

Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.

5.

Pil, og pres hvidløg.

6.

Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen. Se videoen.

7.

Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 490 kJ / 117 kcal

Protein: 46 %

Kulhydrat: 27 %

Fedt: 27 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 10 min

Arbejdstid: 10 min