- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fine grøntsager>
- Græskar>
- Syltet græskar
Syltet græskar
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Syltede græskar er Japans svar på syltede agurker. Spis dem som tilbehør til aftensmaden.
Tip: syltet græskar kan holde sig i et lukket sylteglas i op til 6 måneder.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til syltet græskar
Ingredienser
½ hokkaido-græskar
2 lauerbærblade
1 tsk. hele peberkorn
1 tsk. sennepskorn
5 dl. lagereddike
250 g. sukker
2 ½ dl. vand
Hokkaidogræskar (orange)
Laurbærblad
Peberkorn
Sennepsfrø
Eddike - lagereddike
Sukker
Vand
Køkkenredskaber til syltet græskar
1 teske
1 decillitermål
1 køkkenvægt
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 sylteglas
1 lille gryde
Teske
Decilitermål
Køkkenvægt
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Sylteglas
Lille gryde
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Skær græskar:
3.
Skold et sylteglas:
4.
Kog ½ liter vand i en elkedel eller en lille gryde. Stil et sylteglas og låget i håndvasken, og hæld kogende vand i både glasset og låget.
5.
Syltelage:
6.
7.
8.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer