
- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Halloween>
- Græskarjuice Harry Potter-Style
Græskarjuice Harry Potter-Style
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Find juicemaskinen frem, og lav drik hjemmelavet efterårsjuice til halloweenfesten.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til græskarjuice harry potter-style
Juice:
400 g butternut-græskar
600 g butternut-græskar
200 g butternut-græskar
4 gulerødder
6 gulerødder
2 gulerødder
4 cm. frisk ingefær
6 cm. frisk ingefær
2 cm. frisk ingefær
12-16 appelsiner
18-20 appelsiner
6-8 appelsiner

Butternut-squash

Gulerod

Ingefær (frisk)

Appelsin
Køkkenredskaber til græskarjuice harry potter-style
1 køkkenvægt
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 teske
1 tyndskræller
1 juicemaskine

Køkkenvægt

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Teske

Tyndskræller

Juicemaskine
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Juice:
3.
Skyl butternut-græskarret. Flæk det på midten med en stor kniv. Skrab frøene ud med en ske.
Skyl butternut-græskarret. Flæk det på midten med en stor kniv.
Skyl butternut-græskarret. Flæk det på midten med en stor kniv. Skrab frøene ud med en ske.
4.
Skær butternut-græskarret i 1 cm tykke skiver. Skær skiverne i grove tern.
5.
Skræl gulerødderne, og skær den i store skiver.
Skræl guleroden, og skær den i store skiver.
6.
Skræl ingefær med en teske.
Se videoen.
Se videoen.
Skræl ingefær med en teske. Se videoen.
7.
Juice ingredienserne skiftevis og lidt ad gangen. Start for eksempel med at juice lidt appelsin. Juice så lidt græskar-tern og lidt gulerod. Juice så igen lidt appelsin og ingefæren. Bliv ved, til du er færdig. Slut af med appelsin, og hæld eventuelt 1 deciliter vand ned i juicemaskinen, så du får det hele med. Velbekomme!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer