- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Pitabrød og wraps>
- Stegt fisk i pitabrød
Stegt fisk i pitabrød
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til stegt fisk i pitabrød
Dressing:
2 dl. yoghurt naturel
3 dl. yoghurt naturel
1 dl. yoghurt naturel
2 spsk. ketchup
3 spsk. ketchup
1 spsk. ketchup
1 knivspids salt
1 ½ knivspids salt
½ knivspids salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Salat:
1 peberfrugt
1 ½ peberfrugt
½ peberfrugt
4 tomater
6 tomater
2 tomater
1 dl. majs
1 ½ dl. majs
½ dl. majs
1 dl. ærter
1 ½ dl. ærter
½ dl. ærter
Fiskefileter:
500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
750 g. rødspættefilet, sej eller torsk
250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
2 tsk. paprika
3 tsk. paprika
1 tsk. paprika
2 spsk. rasp
3 spsk. rasp
1 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 ½ tsk salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
2 spsk. smør
3 spsk. smør
1 spsk. smør
Tilbehør:
6 fuldkornspitabrød
9 fuldkornspitabrød
3 fuldkornspitabrød
Yoghurt naturel
Tomatketchup
Salt
Peber
Peberfrugt
Tomat
Majs
Ærter
Rødspætte (filet)
Paprika
Rasp
Olie - smagsneutral
Smør
Pitabrød (fuldkorn)
Køkkenredskaber: til stegt fisk i pitabrød
1 decilitermål
2 spiseskeer
1 lille skål
2 skærebrædder
2 store skarpe knive
1 mellem skål
1 stegepande
1 brødrister
Decilitermål
Spiseske
Lille røreskål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Mellem røreskål
Stegepande
Brødrister
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dressing:
3.
Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Se videoen.
Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Se videoen.
Salat:
4.
Skyl peberfrugt og tomater.
5.
6.
7.
Fiskefileter:
8.
Skær rødspættefileterne i store stykker. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
9.
Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
10.
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede. Vask hænder.
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede. Vask hænder.
11.
12.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2317 kJ / 552 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 26 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer