Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.

4.

Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.
Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

5.

Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.

6.

Smag dressingen til med salt og peber. Se videoen.

7.

Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.

8.

Kød: Pil, og hak løget fint. Se videoen.

9.

Pil, og hak hvidløget fint. Se videoen.

10.

Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.

11.

Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

12.

Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.

13.

Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.

14.

Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

15.

Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.

16.

Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

17.

Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

18.

Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.

19.

Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

20.

Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.

21.

Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.

Næringsindhold per portion

Energi: 3042 kJ / 727 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 31 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 15,78 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Løg, hakke

Løg, hakke

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 150 min