1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Madpandekager>
  5. Spinatpandekager med edamame-bønner

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hvis du bruger frisk spinat, så skyl den grundigt i et dørslag. Optøet spinat fra frost er klar til brug.

4.

Kom mælk, edamame-bønner og spinat i en skål og blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper.

5.

Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen til resten. Gør det samme med de andre æg. Se videoen.

6.

Kom hvedemel, grahamsmel, olie, salt og sukker i skålen. Blend igen med stavblenderen, til der ikke er nogen klumper.

7.

Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Hvis du bruger en stor pande, skal du komme 1 deciliter dej på panden. Hvis panden er lille, skal du kun bruge ½ deciliter dej. Vip hurtigt panden rundt, så dejen fordeler sig. Bag pandekagen 1-2 minutter på den ene side, til den er fin gylden. Vend den og bag den på den anden side. Rør rundt i dejen mellem hver pandekage-bagning og kom olie på panden. Fortsæt, til du ikke har mere dej.

Næringsindhold per portion

Energi: 531 kJ / 137 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 0,7 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min