1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Pizza, tærter og pandekager>
  5. Madpandekager>
  6. Spinatpandekager med edamame-bønner

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Hvis du bruger frisk spinat, så skyl den grundigt i et dørslag. Optøet spinat fra frost er klar til brug.

4.

Kom mælk, edamame-bønner og spinat i en skål og blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper.

5.

Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen til resten. Gør det samme med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

6.

Kom hvedemel, grahamsmel, olie, salt og sukker i skålen. Blend igen med stavblenderen, til der ikke er nogen klumper.

Steg pandekager:

7.

Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Hvis du bruger en stor pande, skal du komme 1 deciliter dej på panden. Hvis panden er lille, skal du kun bruge ½ deciliter dej. Vip hurtigt panden rundt, så dejen fordeler sig. Bag pandekagen 1-2 minutter på den ene side, til den er fin gylden. Vend den og bag den på den anden side. Rør rundt i dejen mellem hver pandekage-bagning og kom olie på panden. Fortsæt, til du ikke har mere dej.

Næringsindhold per portion

Energi: 531 kJ / 137 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 0,7 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min