1. >
  2. Opskrifter>
  3. Sæson>
  4. Højtider>
  5. Halloween>
  6. Spaghetti med pølsefingre

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Tomatsovs:

3.

Pil løget, og hak det fint. Se videoen.

4.

Pil hvidløgene, og pres eller hak det.

Pil hvidløget, og pres eller hak det.

5.

Kom olie op i en gryde, og tilsæt hvidløg og de hakkede løg.

6.

Tænd for blusset på middelhøj varme, og svits hvidløg og løg, til de er glasklare. Se videoen.

7.

Tilsæt hakkede tomater og tørret timian. Lad det komme op at koge, mens du rører i det. Smag til med salt og peber.

Tilsæt hakkede tomater og tørret timian. Lad det komme op at koge, mens du rører i det. Smag til med salt og peber.

Tilsæt hakket tomat og tørret timian. Lad det komme op at koge, mens du rører i det. Smag til med salt og peber.

8.

Skru ned på svag varme, og sæt låg på. Lad sovsen simre i cirka 15 minutter, mens du gør resten af retten klar. Tilsæt eventuelt vand, hvis tomatsovsen bliver for tyk.

Pølsefingre og spaghetti:

9.

Vask broccolien grundigt. Skær stokken af broccolien, og skær den i skiver på tykkelse med en finger. Skær resten af broccolien ud i store buketter. Se videoen.

10.

Fyld kogende vand og salt i en gryde, og kog spaghettien i 5 minutter. Skru derefter ned på helt svag varme. Se videoen.

11.

Bræk pølserne over på midten. Skær et snit ind i spidsen af hver pølse, så det ligner en negl.

12.

Skær tre små snit i pølsen tæt på ”neglen”, så det ligner en kno.

13.

Gør det samme lidt længere henne på pølsen, så der bliver to knoer i alt. Gentag med de øvrige pølser.

14.

Kom pølserne og broccolien i gryden til spaghettien. Lad pølserne og spaghettien koge i cirka 7-10 minutter. Smag på spaghettien og brocccolien undervejs, så du ved, hvornår den er færdig.

Servering:

15.

Tag broccolien op med en hulske, og server den i en skål.

16.

Sæt et dørslag i vasken. Hæld spaghetti og pølser i dørslaget. Husk at hælde væk fra dig selv, og få gerne hjælp af en voksen.

17.

Server spaghettien i fire tallerkener. Kom spaghetti nederst og tomatsovs ovenpå, og læg til sidst de afbrækkede pølsefingre på toppen. Yum, yum!

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Løg, svitse

Løg, svitse

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Pasta, koge

Pasta, koge

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min