Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Chili:

3.

Pil, og hak løgene. Se videoen.

4.

Skrub, eller skræl persillerødderne. Se videoen.

5.

Skær persillerødderne i terninger på 1x1 centimeter. Se videoen.

6.

Kom koldt vand i en skål, og skyl oreganoen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak oreganoen fint. Se videoen.

7.

Vask tomaterne, og skær dem i tern på cirka 1 x 1 centimeter.

8.

Vask chilien. Skær den over på langs, og skrab kernerne og de hvide sidevægge væk. Hak chilien fint. Vask hænder. Se videoen.

Vask chilien. Skær den over på langs, og skrab kernerne og de hvide sidevægge væk. Hak chilien fint. Vask hænder. g de hvide sidevægge væk. Hak chilien fint. Vask hænderne grundigt. Se videoen.

Spaghetti:

9.

Kom vand og salt i en stor gryde, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i gryden, når vandet koger. Læs på pakken, hvordan du koger spaghettien.

10.

Stil et dørslag i håndvasken, og hæld vandet og pastaen i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.

Chili - fortsat:

11.

Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom løgene og chilien på stegepanden, og steg i 2 minutter, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune.

12.

Tilsæt persillerødderne og tomaterne.

13.

Kom salt, peber, æbleeddike, sukker og oregano på stegepanden. Lad det stege ved svag varme i 10 minutter, til persillerødderne er møre.

14.

Tilsæt lidt vand, hvis tomatsovsen er for tyk.

15.

Tag stegepanden væk fra varmen, og tilsæt den kogte pasta. Vend pastaen rundt i tomatsovsen, og server med revet ost.

Næringsindhold per portion

Energi: 3248 kJ / 773 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Forskel på pastinak og persillerod og skrælle pastinak

Forskel på pastinak og persillerod og skrælle pastinak

Skære pastinak i små og store tern

Skære pastinak i små og store tern

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Chili, skære og smage

Chili, skære og smage

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min