- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Jul>
- Skumfiduser
Skumfiduser
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 45 min.
Sværhedsgrad: Svær
Har du nogensinde haft munden fuld af herlig, blød, fluffy skumfidus og overvejet, hvordan man egentlig laver sådan en sukker-pude? Svaret er simpelt. Du skal bare bruge et ton sukker, en storm af luft og en masse maskin-power.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til skumfiduser
Skumfiduser:
15 blade husblas
1 vaniljestang
2 dl vand
400 g. sukker
1 spsk. konditorfarver (blå eller rød)
150 g. flormelis
Husblas
Vaniljestang
Vand
Sukker
Konditorfarve (frugtfarve)
Flormelis
Køkkenredskaber til skumfiduser
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 stor skål
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 lille gryde
1 røreske
1 stegetermometer
1 røremaskine
1 fad med høj kant
1 dejskraber
1 saks
Decilitermål
Køkkenvægt
Spiseske
Stor røreskål
Skærebræt
Urtekniv
Lille gryde
Røreske
Stegetermometer
Foodprocessor
Ovnfast fad
Dejskraber
Saks
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Skumfidus-masse:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Form skumfiduserne:
12.
13.
14.
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2397 kJ / 573 kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 100 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer