Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pebermyntepastiller:

3.

Kom bagepapir på en bageplade.

4.

Kom flormelis, æggehvider og pebermyntearoma op i en skål.

5.

Rør det sammen med en ske, til massen er helt ensartet. Den kan godt være lidt hård at røre i. Hvis det bliver for svært, kan du tilsætte lidt ekstra æggehvide.

6.

Smag massen til for at vurdere, om der skal bruges mere pebermyntearoma.

7.

Form massen til 30 små kugler, og læg dem på bagepladen.

8.

Tryk en chokoladeknap ned i hver af kuglerne.

9.

Lad pebermyntepastillerne stå og tørre til næste dag. De er klar, når de nemt slipper bagepapiret.

Næringsindhold per portion

Energi: 1180 kJ / 282 kcal

Protein: 1 %

Kulhydrat: 95 %

Fedt: 4 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 15 min