
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Skinkesalat
Skinkesalat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Tunsalat, hønsesalat, italiensk salat - ringer det en klokke? Oldeforældre og bedsteforældre er tit tossede med den slags mayonnaise-salater. Find din indre oldtimer frem, og rør en hjemmelavet skinkesalat sammen, næste gang I får ‘de gamle’ til frokost.
TIP: Hvis du har lyst og tid, kan du også lave din egen mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til skinkesalat
Ingredienser
½ løg
150 g. kogt skinke i tern eller strimler
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. sennep
1 knivspids salt
1 knivspids peber

Løg

Skinkestrimler

Mayonnaise

Creme fraiche

Sennep

Salt

Peber
Køkkenredskaber til skinkesalat
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 mellemstor skål
1 stavblender eller foodprocessor

Køkkenvægt

Spiseske

Teske

Skærebræt

Stor skarp kniv

Mellem skål

Stavblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Se videoen.
4.
Tag en skål og en stavblender frem. Kom løg og kogt skinke i skålen, og blend det til mindre stykker.
5.
Kom mayonnaise, cremefraiche og sennep ned i skålen til det blendede løg og skinke. Rør det sammen.
6.
Smag din skinkesalat til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 477 kJ / 114 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 5 %
Fedt: 70 %
Heraf mættet fedt: 1,9 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer