Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Agurk med gulerod:

3.

Vask agurken. Skær den i 2-3 centimeter tykke skiver.

4.

Fjern nogle af kernerne i midten af agurke-skiverne med en teske, så der bliver en lille fordybning.

5.

Kom en teskefuld hvidløgsdressing i fordybningen på agurke-skiverne.

6.

Skræl gulerødderne. Skær tynde skiver af gulerødderne med en tyndskræller. Se videoen.

7.

Form gulerods-strimlerne til cirkler, og læg dem på agurke-skiverne. Brug hvidløgsdressingen som "lim".

Grøntsagsspyd:

8.

Skyl peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og stilken. Se videoen.

9.

Skær peberfrugten ud i tern. Se videoen.

10.

Skyl agurken, og skær den ud i terninger.

11.

Skyl blomkålen, og del den i buketter. Se videoen.

12.

Sæt skiftevist peberfrugt, agurk og blomkål på træspyd.

Bladsellerivifte:

13.

Skær roden af bladselleri-stilkene. Skyl alle stilkene, og lad dem dryppe af.

14.

Skær bladselleri-stilkene ud i stave på cirka 10 centimeter.

15.

Skær 8-10 snit på langs af hver stilk. Lad cirka 1 centimeter af stilken skal være hel.

16.

Hæld koldt vand i en stor skål, og læg isterninger i vandet.

17.

Læg bladselleristilkene i isvandet i cirka 20 minutter, så de folder sig ud til en vifte.

Radise-flag:

18.

Skyl radisserne, og skær de grove blade væk. Lad lidt af toppen blive siddende på. Se videoen.

19.

Skær et kryds i spidsen af hver radise, så de kommer til at ligne små flag.

Tomat-fyr:

20.

Tø to edamamebønner el. store ærter op. Kom dem i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå 5 minutter.

21.

Skyl tomat, gulerod og agurk. Dub dem tørre.

22.

Skær guleroden i tynde strimler med en tyndskræller. Læg dem som hår to tomat-ansigtet. Se videoen.

23.

Sæt to edamamebønner fast på tomaten som øjne med små stykker tandstikker.

24.

Skær en tyk skive agurk over. Fjern kernerne, og brug den halve agurkeskive til mund.

25.

Skyl squashen, og skær den over på langs. Fjern kernerne med en teske.

26.

Fyld squashen med edamamebønner. Hvis du bruger frosne edamamebønner, skal du tø dem op i en skål med kogende vand i 4-5 minutter.

27.

Skyl peberfrugten, og fjern kernerne. Skær peberfrugten ud i store stykker som. Sæt et stykke rød peberfrugt på et træspyd, og sæt spyddet i squash-båden som et sejl.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Blomkål i buketter

Blomkål i buketter

Radiser, rense og ordne

Radiser, rense og ordne

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min