
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Smørelse og dip>
- Selleriremoulade
Selleriremoulade
Samlet tid: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem

Tør du udfordre remouladen, som du kender den? Selleriremoulade smager fantastisk, og så er det både hurtigt og nemt at lave. Prøv selv. Det er vaskeægte fransk klassiker, der faktisk kan fås i de fleste franske supermarkeder.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til selleriremoulade
Selleriremoulade:
1 dl. cremefraiche
1½ dl. cremefraiche
½ dl. cremefraiche
½ dl. mayonnaise
¾ dl. mayonnaise
¼ dl. mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1½ spsk. dijonsennep
½ spsk. dijonsennep
150 g. knoldselleri
300 g. knoldselleri
75 g. knoldselleri
½ citron
¾ citron
¼ citron
1 knivspids salt
1½ knivspids salt
½ knivspids salt
1 knivspids peber
1½ knivspids peber
½ knivspids peber

Creme fraiche

Mayonnaise

Dijonsennep

Knoldselleri

Citron

Salt

Peber
Køkkenredskaber til selleriremoulade
1 decilitermål
1 spiseske
1 stor skarp kniv
1 mellemstor skål
1 kartoffelskræller
1 skærebræt
1 rivejern
1 citruspresser

Decilitermål

Spiseske

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem røreskål

Kartoffelskræller

Skærebræt

Rivejern

Citruspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Selleriremoulade:
3.
Kom creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep i en skål, og rør det sammen.
4.
Skyl og skræl knoldsellerien, og riv den på den grove side af rivejernet. Se videoen.
5.
Kom den revne knoldselleri i cremefraiche-blandingen, og rør det sammen.
6.
Skær citronen over, og pres saften på en citruspresser. Se videoen.
7.
Smag din selleriremoulade til med citronsaft, salt og peber
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 603 kJ / 144 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 17 %
Fedt: 75 %
Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Kostfibre: 2 %
Kokkeskolevideoer