
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Peanutdip
Peanutdip
Samlet tid: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lav en lækker snack ud af grøntsags-stave: Spis dem med en hjemmelavet dip af cremefraiche og peanutbutter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til peanutdip
Ingredienser
1 ½ dl. creme fraiche
2 spsk. peanutbutter
¼ tsk. salt
1 knivspids peber

Creme fraiche

Peanutbutter

Salt

Peber
Køkkenredskaber til peanutdip
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 skål

Decilitermål

Spiseske

Teske

Røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag en skål og en ske frem.
4.
Kom creme fraiche og peanutbutter i skålen. Rør godt.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1982 kJ / 474 kcal
Protein: 9 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 82 %
Heraf mættet fedt: 21,2 g.
Kostfibre: 0 %