Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en skål og en ske frem.

4.

Kom creme fraiche og peanutbutter i skålen. Rør godt.

5.

Smag til med salt og peber.

6.

Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1982 kJ / 474 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 8 %

Fedt: 82 %

Heraf mættet fedt: 21,2 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min