![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Gulerodsstænger med dip
Gulerodsstænger med dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/o3absrtk/gulerodsstaenger_med_dip.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til gulerodsstænger med dip
Ingredienser:
4 gulerødder (ca. 350 g.)
6 gulerødder (ca. 525 g.)
2 gulerødder (ca. 175 g.)
½ dl dild
¾ dl dild
¼ dl dild
2 dl creme fraiche 9 %
3 dl creme fraiche 9 %
1 dl creme fraiche 9 %
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
1 knivspids salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
¼ tsk. peber
![](/media/uumnpdz5/gullerødder.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gulerod
![](/media/emjbdihh/dild.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dild
![](/media/athbfjvf/creme_fraiche-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Creme fraiche
![](/media/hawhuhqp/hvidløg-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvidløg
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
Køkkenredskaber: til gulerodsstænger med dip
1 målebæger
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 glas
1 stor skål
1 viskestykke
1 lille skål
1 spiseske
1 hvidløgspresser
![](/media/ewtnjhbr/fdb-redskaber27_kopier-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Målebæger
![](/media/tqpe14sq/kartoffelskræller.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kartoffelskræller
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/snkbvx2p/glas_uden_vand-kopier.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Glas
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/wrfjgdrm/viskestykke.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Viskestykke
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/4m0panrg/hvidløgspresser.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Gulerodsstænger:
3.
Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.
4.
Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas. Se videoen.
Dip:
5.
Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Se videoen.
6.
Hak dilden fint.
7.
Kom creme fraiche i en lille skål.
8.
Kom dild i skålen. Rør rundt.
9.
Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt. Se videoen.
10.
Smag til med salt og peber.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 334 kJ / 80 kcal
Protein: 11 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 51 %
Heraf mættet fedt: 3,03 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer