1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Mellemmåltider>
  5. Gulerodsstænger med dip

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.

4.

Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas. Se videoen.

5.

Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Se videoen.

6.

Hak dilden fint.

7.

Kom creme fraiche i en lille skål.

8.

Kom dild i skålen. Rør rundt.

9.

Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.

10.

Smag til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 334 kJ / 80 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 51 %

Heraf mættet fedt: 3,03 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Gulerod i tykke og tynde stave

Gulerod i tykke og tynde stave

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 26 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min