1. >
  2. Opskrifter>
  3. Alt det andet>
  4. Morgenmad>
  5. Røræg med fløde

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

4.

Hæld fløden i skålen. Pisk æg og fløde sammen med en gaffel.

5.

Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.

6.

Hæld æggemassen på stegepanden.

7.

Lad æggene stivne lidt. Skrab derefter forsigtigt i æggemassen med en spatel. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

8.

Server røræggene med rugbrød til.

Næringsindhold per portion

Energi: 1473 kJ / 352 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 23 %

Fedt: 57 %

Heraf mættet fedt: 6,2 g

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min