Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Æggesalat: Bring vandet i kog i en gryde. Læg forsigtigt æggene i det kogende vand med en spiseske. Pas på, du ikke bræder dig. Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.

4.

Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.

5.

Hak æggene fint.

6.

Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.

7.

Kom koldt vand i en skål, og skyl karsen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

8.

Kom æg og karse i skålen med fromage frais, og rør æggesalaten sammen. Smag til med salt og peber. Se videoen.

9.

Sandwich: Smør æggesalaten på brødskiverne i et tyndt lag.

10.

Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.

11.

Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Læg kålen på brødene. Se videoen.

12.

Læg de otte skiver brød sammen til fire sandwich. Skær hver sandwich over i to trekanter.
Læg de tolv skiver brød sammen til seks sandwich. Skær hver sandwich over i to trekanter.
Læg de fire skiver brød sammen til to sandwich. Skær hver sandwich over i to trekanter.

Næringsindhold per portion

Energi: 1921 kJ / 170 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min