Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Rød pesto:

3.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløget.

4.

Tag et rivejern frem. Riv parmesanost på den fine side af rivejernet, til du har cirka 1 deciliter.

5.

Stil en lille skål ned i vasken. Læg en si over skålen. Tag 1 deciliter soltørrede tomater op af glasset. Læg dem i sien, og lad dem dryppe af, så olien drypper ned i skålen.

6.

Kom soltørrede tomater, mandler, hvidløg og olie (eventuelt olien fra de soltørrede tomater) i en blender. Blend, til massen er uden klumper.

7.

Tilsæt parmesanost, og smag til med lidt salt.

Næringsindhold per portion

Energi: 425 kJ / 102 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 12 %

Fedt: 81 %

Heraf mættet fedt: 1,4 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 21 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min