Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløget.

4.

Tag et rivejern frem. Riv parmesanost på den fine side af rivejernet, til du har cirka 1 deciliter.

5.

Stil en lille skål ned i vasken. Læg en si over skålen. Tag 1 deciliter soltørrede tomater op af glasset. Læg dem i sien, og lad dem dryppe af, så olien drypper ned i skålen.

6.

Kom soltørrede tomater, mandler, hvidløg og olie (eventuelt olien fra de soltørrede tomater) i en blender. Blend, til massen er uden klumper.

7.

Tilsæt parmesanost, og smag til med lidt salt.

Næringsindhold per portion

Energi: 425 kJ / 102 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 12 %

Fedt: 81 %

Heraf mættet fedt: 1,4 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 10 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min