
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Raw daddelkugler
Raw daddelkugler
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Imponer med disse virkelig lækre dadelkugler, der nærmest er sundt slik. Du kan rulle dem i lige hvad DU synes smager godt - måske lakridsrodspulver?
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til raw daddelkugler
Ingredienser
2 ½ dl. cashewnødder
300 g. dadler
2 ½ dl. kokosmel
½ appelsin (kun saften)
2 - 4 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljesukker
Kokosmel til rulning
Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning

Cashewnødder

Dadler (tørret)

Kokosmel

Appelsin

Kakaopulver

Vaniljesukker

Frysetørrede bær
Køkkenredskaber til raw daddelkugler
1 sæt måleskeer
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 foodprocessor
1 serveringsfad

Måleskeer

Decilitermål

Køkkenvægt

Blender

Serveringsfad
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Kom cashewnødderne i en foodprocessor og kør, til nødderne er finthakkede.
4.
Pres saften af appelsinen til du har ½ deciliter. Se videoen.
5.
Kom dadler, kokosmel, appelsinsaft, kakaopulver og vaniljesukker i foodprocessoren. Kør til det er en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er meget tør.
6.
Tag massen op af foodprocessoren og rul den ud til kugler.
7.
Tril kuglerne i fx kokosmel eller frysetørrede hindbær eller solbær. Opbevar dadelkuglerne på køl.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 385 kJ / 92 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 48 %
Heraf mættet fedt 2,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer