Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Læg smørret på køkkenbordet, så det kan blive blødt ved stuetemperatur. Se videoen.

4.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

5.

Smør det ovnfaste fad med 1 spiseskefuld olie.

6.

Skyl rabarberne. Skær dem i 1 centimeter tykke skiver, og fordel dem i et jævnt lag i fadet. Se videoen.

7.

Kom sukker og vaniljesukker i en skål, og bland det sammen. Hæld blandingen over rabarberne, og bland det sammen.

Crumble:

8.

Kom smørret ned i en skål. Se videoen.

9.

Kom havregryn, hvedemel og sukker i skålen. Smuldr det hele sammen med hænderne, indtil du har en masse små klumper.

10.

Fordel crumblen over rabarberne.

11.

Bag rabarbercrumblen i 22 minutter, eller til rabarberne er bløde, og crumblen er sprød.

Næringsindhold per styk

Energi: 6795 kJ / 1624 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 40 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Rabarber, sådan ordner du dem

Rabarber, sådan ordner du dem

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Rabarberkage med marengs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Rabarbertærte

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 30 min.

Rabarbermuffins

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 45 min.

Rabarbersaft

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 50 min.

Arbejdstid: 20 min.