- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Bælgfrugter>
- Poppede kidneybønner
Poppede kidneybønner
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Vidste du, at du kan poppe kidneybønner ligesom når du popper popcorn? Du skal smide dem på en brandvarm stegepande, til de popper og har fået en lækker sprød overflade. Du skal bruge 1 brik kidney-bønner til at lave 1 portion.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til poppede kidneybønner
Ingredienser
Ca. 230 g. kidneybønner (1 brik/dåse)
1 spsk. olie
1 tsk. soja
1 tsk. spidskommen eller dit yndlingskrydderi
Kidneybønner (brik)
Olie - smagsneutral
Soja
Stødt spidskommen
Køkkenredskaber til poppede kidneybønner
1 spiseske
1 køkkenvægt
1 teske
1 saks
1 dørslag
1 stegepande
1 paletkniv
Spiseske
Køkkenvægt
Teske
Saks
Dørslag
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Poppede kidneybønner:
3.
4.
5.
6.
7.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 418 kJ / 100 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 35 %
Kostfibre: 0 %