
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Bælgfrugter>
- Poppede kidneybønner
Poppede kidneybønner
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Vidste du, at du kan poppe kidneybønner ligesom når du popper popcorn? Du skal smide dem på en brandvarm stegepande, til de popper og har fået en lækker sprød overflade. Du skal bruge 1 brik kidney-bønner til at lave 1 portion.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til poppede kidneybønner
Ingredienser
Ca. 230 g. kidneybønner (1 brik/dåse)
1 spsk. olie
1 tsk. soja
1 tsk. spidskommen eller dit yndlingskrydderi

Kidneybønner (brik)

Olie - smagsneutral

Soja

Stødt spidskommen
Køkkenredskaber til poppede kidneybønner
1 spiseske
1 køkkenvægt
1 teske
1 saks
1 dørslag
1 stegepande
1 paletkniv

Spiseske

Køkkenvægt

Teske

Saks

Dørslag

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Poppede kidneybønner:
3.
Klip brikken med kidney-bønner op over vasken med en saks. Hæld kidney-bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
4.
Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til høj varme.
5.
Kom kidney-bønnerne på stegepanden og steg dem i cirka 5-7 minutter, eller indtil de popper.
6.
Sluk for varmen, kom soja, og dit yndlingskrydderi på kidney-bønnerne.
7.
Lad dine poppede kidney-bønner køle af og server dem på en salat eller som snack.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 418 kJ / 100 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 35 %
Kostfibre: 0 %