1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Bælgfrugter>
  5. Poppede kidneybønner

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Poppede kidneybønner:

3.

Klip brikken med kidney-bønner op over vasken med en saks. Hæld kidney-bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

4.

Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til høj varme.

5.

Kom kidney-bønnerne på stegepanden og steg dem i cirka 5-7 minutter, eller indtil de popper.

6.

Sluk for varmen, kom soja, og dit yndlingskrydderi på kidney-bønnerne.

7.

Lad dine poppede kidney-bønner køle af og server dem på en salat eller som snack.

Næringsindhold per portion

Energi: 418 kJ / 100 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 47 %

Fedt: 35 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min