- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Pølsehorn med pesto
Pølsehorn med pesto
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 65 min.
Sværhedsgrad: Medium
Tag dine pølsehorn til next level med et twist af pesto, der gør brødene ekstra bløde. Junior-kokken Victor har udviklet denne opskrift, hvor dejen også har fået et ekstra kick med squash. Og du kan stadig duppe pølsehornene i ketchup!
Tip: Bag en ekstra stor portion. Så er der til fryseren og til hele familien.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pølsehorn med pesto
Ingredienser
25 g gær
12 g gær
2 dl vand
½ dl vand
1 æg
1 æg
2 dl yoghurt naturel
1 dl yoghurt naturel
200 g grahamsmel
100 g grahamsmel
100 g squash
50 g squash
1 tsk. salt
½ tsk. salt
1 spsk. olie
½ spsk. olie
500 g hvedemel
250 g hvedemel
Evt. ½ dl mælk eller yoghurt til pensling
Evt. ¼ dl mælk til pensling
Fyld:
10 kyllingepølser eller 10 wienerpølser
5 kyllingepølser eller 5 wienerpølser
Ca. 1 dl. rød eller grøn pesto
Ca. ½ dl. rød eller grøn pesto
Gær
Vand
Æg
Yoghurt naturel
Grahamsmel
Squash
Salt
Olie - smagsneutral
Hvedemel
Mælk
Kyllingepølser
Pesto (rød)
Køkkenredskaber til pølsehorn med pesto
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 kop
1 rivejern
Husholdningsfilm
Bagepapir
2 bageplader
1 kagerulle
1 bagepensel
Køkkenvægt
Decilitermål
Teske
Spiseske
Stor røreskål
Lille gryde
Røreske
Kop
Rivejern
Husholdningsfilm
Bagepapir
Bageplade
Kagerulle
Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
Slå et æg ud i en kop, og kom det op i skålen. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Rør rundt. Se videoen.
7.
8.
Vask squashen. Tag et rivejern frem, og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Se videoen.
9.
10.
11.
12.
Form pølsehorn:
13.
14.
15.
Rul hver dejklump tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær hvert rektangel ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.
Rul dejklumpen tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær rektanglet ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.
16.
Kom en lille teskefuld pesto og en halv pølse på den brede ende af hver trekant.
17.
Rul dejen rundt om pølsen, og læg pølsehornet på en bageplade. Sørg for, at snippen ligger under pølsehornet, så det ikke folder sig ud under bagningen. Gentag med alle pølserne og dejstykkerne. Fordel pølsehornene på bagepladerne, så de ikke rører ved hinanden.
Bag pølsehornene:
18.
19.
Pensl hornene med mælk eller yoghurt. Lad dem hæve i cirka 15 minutter.
20.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 745 kJ / 178 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer