Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dej:

3.

Smuldr gæren i en stor skål. Se videoen.

4.

Hæld vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt at du brænder dig. Se videoen.

5.

Hæld vandet op i skålen, og rør, til gæren er opløst.

6.

Slå et æg ud i en kop, og kom det op i skålen. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Rør rundt. Se videoen.

7.

Kom yoghurt og grahamsmel op i skålen, og rør det hele godt sammen.

8.

Vask squashen. Tag et rivejern frem, og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Se videoen.

9.

Kom salt og olie op i skålen, og rør rundt.

10.

Kom hvedemel op i skålen lidt efter lidt. Rør dejen sammen undervejs.

11.

Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen, til den er fast og glat at røre ved. Dejen må ikke hænge fast i dine fingre. Se videoen.

12.

Læg dejen tilbage i skålen, og læg et stykke husholdningsfilm over skålen. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.

Form pølsehorn:

13.

Kom bagepapir på to bageplader.

14.

Del dejen i to lige store stykker. Se videoen.

15.

Rul hver dejklump tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær hvert rektangel ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.

Rul dejklumpen tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær rektanglet ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.

16.

Kom en lille teskefuld pesto og en halv pølse på den brede ende af hver trekant.

17.

Rul dejen rundt om pølsen, og læg pølsehornet på en bageplade. Sørg for, at snippen ligger under pølsehornet, så det ikke folder sig ud under bagningen. Gentag med alle pølserne og dejstykkerne. Fordel pølsehornene på bagepladerne, så de ikke rører ved hinanden.

Bag pølsehornene:

18.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

19.

Pensl hornene med mælk eller yoghurt. Lad dem hæve i cirka 15 minutter.

20.

Bag hornene i cirka 20 minutter. De skal være let gyldne. Tag dem ud, og lad dem køle lidt af på en bagerist.

Næringsindhold per portion

Energi: 745 kJ / 178 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 62 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gærdej

Gærdej

Fingervarmt

Fingervarmt

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Rivejern

Rivejern

Dej, ælte

Dej, ælte

Rulle horn

Rulle horn

Victors pølsehorn, metode

Victors pølsehorn, metode

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 35 min