![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pizza, tærter og pandekager>
- Pizza>
- Pizzasnegle med skinke
Pizzasnegle med skinke
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 40 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/nu2j4jwn/fdb-web15_1.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Bliv konge af madpakkerne med disse svedige pizzasnegle. Det er et dejligt alternativ til rugbrødsmaden. Du kan fryse dem ned efter bagning og tage én op, når du engang imellem har brug for lidt afveksling.
Opskriften giver cirka 15 pizzasnegle.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pizzasnegle med skinke
Dej
25 g. gær
3 dl vand
½ tsk. groft salt
2 dl grahamsmel
5 dl hvedemel
Fyld
100 g. skinkestrimler
3 tomater
1 tsk tørret oregano eller 2-3 kviste frisk oregano
Drys
75 g. revet ost
Tilbehør
Frugt og grønt, f.eks. et æble
![](/media/13ndxnn1/fdb-gaer-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gær
![](/media/b3lkg2qn/thumb_colourbox3099415.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vand
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/rbogbtb0/grahamsmel-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grahamsmel
![](/media/thfekxck/fdb_-hvedemel_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvedemel
![](/media/4yhnns5d/skinkestrimler-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skinkestrimler
![](/media/kjtixvwa/tomater-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomat
![](/media/khhhsvuc/oregano.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Oregano (frisk)
![](/media/ajbjzkmm/fdb_-ost_revet_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Revet ost
![](/media/l1upgium/æble3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æble
Køkkenredskaber til pizzasnegle med skinke
1 køkkenvægt
1 sæt måleskeer
1 decilitermål
1 stor skål
1 piskeris
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 lille skarp kniv
1 stor skarp kniv
1 lille skål
2 skærebrætter
Bagepapir
1 bageplade
1 kagerulle
1 balje
1 bagerist
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/acobauwk/måleskeer.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Måleskeer
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/idtnxybf/piskeris.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Piskeris
![](/media/rnsbv2km/grydeskeer-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grydeske
![](/media/knrfmhq2/fdb-redskaber59-jpg_800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Husholdningsfilm
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/dhqpgi3w/fdb-redskaber57.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepapir
![](/media/mbzbf01x/fdb-redskaber24.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bageplade
![](/media/1aoj4ons/kagerulle.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kagerulle
![](/media/4nflmhkc/opvaskebalje-kopier.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Balje
![](/media/3ujb1x0p/bagerist-09-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
Smuldr gæren i en stor skål.
Se videoen.
Se videoen.
4.
Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Se videoen.
5.
Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
6.
Hæld grahamsmel i skålen. Rør rundt med en grydeske.
7.
Tilsæt salt, og rør rundt.
8.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør rundt.
9.
Kom 1 spiseske hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
10.
Ælt dejen med hænderne. Se videoen.
11.
Læg dejen tilbage i skålen, og læg et stykke husholdningsfilm over skålen.
12.
Lad dejen hæve i 20-30 minutter.
Fyld:
13.
Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem i små tern. Kom dem i en lille skål.
14.
Skær skinken i små stykker.
Forme og bage pizzasneglene:
15.
Læg bagepapir på en bageplade.
16.
Drys 1 spiseske hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
17.
Tag en kagerulle, og rul dejen ud til en firkant på cirka 30 x 30 centimeter. Dejen skal være cirka ½ centimeter tyk.
18.
Fordel tomat og skinke over dejen.
19.
Drys med oregano. Hvis du bruger frisk oregano, skal du først skylle oreganoen i koldt vand. Pil bladene af stilkene. Du kan også vælge at drysse med oregano, efter sneglene er bagte. Se videoen.
20.
Rul dejen stramt sammen til en rulle, der er cirka 30 centimeter lang.
Se videoen.
Se videoen.
21.
Læg rullen på et skærebræt. Skær den ud i 15 skiver, som er cirka 2 centimeter brede.
22.
Placér sneglene på bagepladen med snippen under sneglen, og tryk dem lidt flade. Drys revet ost ovenpå sneglene.
23.
Lad sneglene hæve i 15 minutter.
24.
Tænd ovnen på 225 grader, almindelig ovn.
25.
Sæt pizzasneglene midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til osten er smeltet, og de begynder at blive gyldne.
26.
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist. Så er der serveret snegle, velbekomme!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 591 kJ / 141 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 71 %
Fedt: 10 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer