- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Persillepesto
Persillepesto
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Hjemmelavet persillepesto er perfekt til pasta eller på brød. Hjemmelavet pesto med persille slår med garanti den pesto, du kan købe i butikkerne. Du kan bruge både bredbladet eller kruspersille i opskriften. Persillepesto kan holde sig cirka en uge i køleskabet.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til persillepesto
Persillepesto:
1 dl. persille
1 fed hvidløg
½ dl. olie
½ dl. mandler
½ tsk. salt
1 knivdspids peber
Persille
Hvidløg
Olie - smagsneutral
Mandler
Salt
Peber
Køkkenredskaber til persillepesto
1 lille skål
1 rent viskestykke
1 blender/foodprocessor
1 decilitermål
1 teske
Lille røreskål
Viskestykke
Søjleblender
Decilitermål
Teske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Persillepesto:
3.
4.
5.
6.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 565 kJ / 135 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 90 %
Heraf mættet fedt: 0,2 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer