- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Desserter, øvrige>
- Pebermyntepastiller
Pebermyntepastiller
Samlet tid: 1440 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Det er nemt at lave dine egne pebermyntepastiller, og så smager de mega godt. Vælg selv om du vil bruge farverige eller brune chokoladeknapper.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pebermyntepastiller
Pebermyntepastiller
250 g. flormelis
375 g. flormelis
125 g. flormelis
2 spsk. pasteuriserede æggehvider (+ lidt ekstra)
3 spsk. pasteuriserede æggehvider (+ lidt ekstra)
1 spsk. pasteuriserede æggehvider (+ lidt ekstra)
1-1½ tsk. pebermyntearoma
2 tsk. pebermyntearoma
½ tsk. pebermyntearoma
30 chokoladeknapper
45 chokoladeknapper
15 chokoladeknapper
Flormelis
Æggehvider (pasteuriserede)
Farvede chokoladeknapper
Køkkenredskaber: til pebermyntepastiller
1 køkkenvægt
2 spiseskeer
1 teske
1 ark bagepapir
1 bageplade
1 skål
1 røreske
Køkkenvægt
Spiseske
Teske
Bagepapir
Bageplade
Mellem røreskål
Røreske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pebermyntepastiller:
3.
Kom bagepapir på en bageplade.
4.
Kom flormelis, æggehvider og pebermyntearoma op i en skål.
5.
Rør det sammen med en ske, til massen er helt ensartet. Den kan godt være lidt hård at røre i. Hvis det bliver for svært, kan du tilsætte lidt ekstra æggehvide.
6.
Smag massen til for at vurdere, om der skal bruges mere pebermyntearoma.
7.
Form massen til 30 små kugler, og læg dem på bagepladen.
8.
Tryk en chokoladeknap ned i hver af kuglerne.
9.
Lad pebermyntepastillerne stå og tørre til næste dag. De er klar, når de nemt slipper bagepapiret.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1180 kJ / 282 kcal
Protein: 1 %
Kulhydrat: 95 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %