Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kakaoslim:

3.

Hæld kakaomælk i en lille gryde, og varm op.

4.

Kom kartoffelmel i gryden, og rør rundt med en grydeske, til det er helt opløst, og der ikke er flere klumper.

5.

Når kakaomælken begynder at blive tyk, skal du fjerne gryden fra varmen. Hæld slimen op i en skål.

6.

Hak chokoladen groft med en brødkniv, og hæld den ned i slimen. Bland godt sammen med en ske. Se videoen.

7.

Stil kakaoslimen i køleskab, og lad den køle af i mindst 10 minutter, før du leger med den. Spis evt. slimen på et stykke rugbrød eller en klat flødeskum.

Næringsindhold per portion

Energi: 908 kJ / 217 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 64 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 1 %

Kokkeskolevideoer

Chokolade, hakke

Chokolade, hakke

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 18 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min