- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Pasta med fiskeragout
Pasta med fiskeragout
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 45 min.
Sværhedsgrad: Nem
Ragout er det franske ord for gryderet. Sæt skub i din pasta med en lækker fiskeragout. Det er let, sundt og smager dejligt.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pasta med fiskeragout
Fiskeragout
450 g mørksej eller anden fisk uden skind og ben
675 g mørksej eller anden fisk uden skind og ben
225 g mørksej eller anden fisk uden skind og ben
2 løg
3 løg
1 løg
1 fennikel
1 ½ fennikel
½ fennikel
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
6 tomater
9 tomater
3 tomater
2 dl frisk basilikum
3 dl frisk basilikum
1 dl frisk basilikum
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
¾ tsk. salt
1 tsk. salt
½ tsk. salt
¾ tsk. peber
1 tsk. peber
½ tsk. peber
Pasta
4 l vand
6 l vand
2 l vand
1 ½ spsk. salt
2 spsk. salt
¾ spsk. salt
450 g fuldkornspasta
675 g fuldkornspasta
225 g fuldkornspasta
Mørksej (filet)
Løg
Fennikel
Hvidløg
Tomat
Basilikum
Olie - smagsneutral
Salt
Peber
Vand
Spaghetti
Køkkenredskaber til pasta med fiskeragout
1 køkkenvægt
1 målebæger
1 sæt måleskeer
1 stor skarp kniv
1 lille skarp kniv
2 skærebrætter
1 hvidløgspresser
2 mellem gryder
2 grydeskeer
1 grydelåg
1 dørslag
Køkkenvægt
Målebæger
Måleskeer
Stor skarp kniv - kokkekniv
Urtekniv
Skærebræt
Hvidløgspresser
Mellem gryde
Grydeske
Grydelåg
Dørslag
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fiske- og tomatragout:
3.
Skyl fisken, og skær den ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder.
4.
5.
6.
Pil og pres hvidløget. Se videoen.
7.
Skyl tomaterne, og skær dem i store terninger. Se videoen.
8.
9.
10.
Kom løgene i gryden, skru ned på middelvarme, og svits i cirka 5 minutter, til løgene er klare. Se videoen.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Pasta:
17.
Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
18.
19.
20.
21.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2539 kJ / 605 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 16 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer