1. >
  2. Opskrifter>
  3. Sæson>
  4. Efterår>
  5. Pære-myntetærte

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Smør et tærtefad med smør.

4.

Tænd ovnen på 200 grader.

5.

Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.

6.

Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.

7.

Skyl myntebladene i koldt vand. Pil myntebladene af stilken. Se videoen.

8.

Hak bladene og drys dem over pærerne.

9.

Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
Drys 1 ½ spiseske rørsukker over pærerne.

10.

Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.

11.

Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden

12.

Server tærten lun. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 1001 kJ / 239 kcal

Protein: 2 %

Kulhydrat: 54 %

Fedt: 44 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min