Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom risene i en stor skål, og skyl dem i koldt vand.

4.

Bring vand og salt i kog i en gryde. Kog risene, som det står på pakken.

5.

Pil løget, og skær det i tynde både.

6.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.

7.

Skær kyllingen i store tern.

8.

Bring dashi-bouillon, sojasovs, mirin, sukker og eddike i kog i en wok eller stor stegepande med høje kanter.

9.

Tilsæt kylling, løg og gulerødder, og lad det simre i 8-10 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

10.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Pisk æggene sammen. Se videoen.
Slå ægget ud i en kop, og hæld det op i en skål. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.

11.

Hæld æggeblandingen over retten uden at røre rundt, så ægget stivner på overfladen.

12.

Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Hak den groft. Se videoen.

13.

Skyl forårsløget, og hak det fint.

14.

Server retten i små skåle med ris til, og pynt med hakkede forårsløg og persille.

Næringsindhold per portion

Energi: 2013 kJ / 481 kcal

Protein: 24 %

Kulhydrat: 65 %

Fedt: 11 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min