Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 180 grader almindelig varme.

4.

Kom alle ingredienserne i en skål. Rør det godt sammen med en håndmixer, til der ikke er nogen klumper.

5.

Læg bagepapir i en brødform. Fordel dejen i formen.

6.

Stil den indpakkede ølkage på en bageplade nederst i ovnen. Bag den i cirka 55-60 minutter. Tjek, at den er gennembagt i midten, inden du tager den ud. Hvis den ikke er det, så giv den 5-10 minutter mere.

7.

Tag ølkagen ud af formen. Lad den køle helt af.

8.

Skær kagen i tykke skiver og kom smør på som på en franskbrødsmad.

Næringsindhold per portion

Energi: 1628 kJ / 389 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 87 %

Fedt: 7 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min