- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Suppe>
- Minestrone med bacon
Minestrone med bacon
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Medium
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til minestrone med bacon
Minestrone:
1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
1 løg
1 fed hvidløg
5 gulerødder
3 kartofler
1 squash
100 g. grønne bønner
150 g. bacon i tern
2 spsk. olie
1 ½ l. vand
1 brik/dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
½ citron
125 g. suppehorn
Persillepesto:
1 dl. persille
1 ½ dl. persille
½ dl. persille
½ dl. mandler
¾ dl. mandler
¼ dl. mandler
1 dl. olie
1 ½ dl. olie
½ dl. olie
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
50 g. parmesan
75 g. parmesan
25 g. parmesan
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Tilbehør:
4 skiver groft brød
6 skiver groft brød
2 skiver groft brød
Limabønner (butter beans)
Løg
Hvidløg
Gulerod
Kartoffel
Squash
Grønne bønner
Bacon i tern
Olie - smagsneutral
Vand
Hakkede tomater
Citron
Suppehorn
Persille
Mandler
Parmesanost
Salt
Peber
Fuldkornsbrød
Køkkenredskaber til minestrone med bacon
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
2 store gryder
1 grydeske
1 dørslag
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 citruspresser
1 lille skål
1 blender eller minihakker
Køkkenvægt
Teske
Decilitermål
Stor gryde
Grydeske
Dørslag
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Citruspresser
Lille røreskål
Søjleblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Minestronesuppe:
3.
Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
4.
5.
Skræl gulerødder og kartofler. Se videoen.
6.
Skær kartoflerne og gulerødderne i små tern. Se videoen.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Pasta:
15.
Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
16.
Persillepesto:
17.
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.
18.
Pil hvidløg.
19.
20.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2602 kJ / 622 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 35 %
Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer