1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Suppe>
  5. Ungarsk gullaschsuppe

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil løg og hvidløg. Pres hvidløget i en hidløgspresser. Hak løgene. Se videoen.
Pil løg og hvidløg. Pres hvidløget i en hidløgspresser. Hak løgene.
Se videoen.

4.

Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.
Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.

5.

Varm olie og smør op i en gryde. Kom kødet i gryden, og brun det på alle sider.
Varm olie og smør op i en gryde. Kom kødet i gryden, og brun det på alle sider.

6.

Tilsæt løg, hvidløg og kartoffelskiverne, og svits det hele i 2 minutter.

7.

Kom paprika og salt i gryderetten, og rør godt.

8.

Rør tomatpuré og hvidløg i gryden. Tilsæt vand og bouillonterning, og lad suppen småkoge under låg i 30 minutter.

9.

Skræl gulerødderne. Skær enderne af, og skær gulerødderne i 1 centimeter tykke skiver. Kom gulerødderne op i suppen, og lad dem koge med i 5 minutter.

10.

Kom koldt vand i en stor skål, og skyl purløgene i vandet. Lad purløgene dryppe af på et rent viskestykke, og klip dem i små stykker hen over gullaschsuppen. Se videoen.

11.

Server med cremefraiche og groft brød.
Server med cremefraiche og groft brød.
Server med cremefraiche og groft brød.

Næringsindhold per portion

Energi: 2009 kJ / 440 kcal

Protein: 24 %

Kulhydrat: 20 %

Fedt: 56 %

Heraf mættet fedt: 13,1 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min