Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

4.

Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

5.

Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.

6.

Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

7.

Vend dem derefter op i ægge blandingen.

8.

Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.

9.

Kom 1 spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
Kom 1 ½ spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

10.

Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

11.

Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

12.

Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1513 kJ / 362 kcal

Protein: 32 %

Kulhydrat: 12 %

Fedt: 56 %

Heraf mættet fedt: 3,3 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min