![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Fjerkræ>
- Kyllingelår med cornflakes
Kyllingelår med cornflakes
Samlet tid: 0 min.
Arbejdstid: 0 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/mslpd2ox/kyllingelår-med-corn-flakes-5000-px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Her får du en helt klassisk opskrift på supersprøde kyllingeunderlår med cornflakes. Du kan i stedet for at bage kyllingelårene i ovnen, bage dem i en Airfryer. De skal have cirka 25 minutter ved 200 grader. Vend dem halvvejs.
Du kan servere kyllingelårene med en salat til eller bag kartofler sammen med kyllingen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kyllingelår med cornflakes
Kyllingelår med cornflakes
30 g cornflakes
4 kyllingeunderlår
½ tsk. salt
1 knivspids peber
Evt. 1 tsk. paprika
Evt. 1 tsk. paprika
Evt. ½ tsk. paprika
![](/media/ptgp4dkd/fdb_-special_k_copy.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Cornflakes (fuldkorn)
![](/media/f0cot54a/fdb-kyllingelaar.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingelår
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/pfiihw4l/fdb_-paprika_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Paprika
Køkkenredskaber til kyllingelår med cornflakes
1 køkkenvægt
1 teske
1 kniv
1 ark bagepapir
1 lille bradepande
1 tallerken
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/mc1oqipn/kniv.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kniv bestik
![](/media/dhqpgi3w/fdb-redskaber57.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepapir
![](/media/c1xhlp3w/bradepande.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bradepande
![](/media/kp5m4w3q/tallerken.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Middagstallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tænd ovnen på 200 grader.
4.
Læg bagepapir i en lille bradepande.
5.
Læg cornflakesene på en tallerken. Knus dem med fingrene.
6.
Drys salt og peber over cornflakesene, og bland det sammen.
7.
Rul kyllingelårene i cornflakesene.
8.
Læg kyllingelårene i bradepanden. Vask hænder, når du har rørt ved rå kylling.
9.
Sæt bradepanden midt i ovnen. Steg kyllingelårene i cirka 40 minutter, til de er gennemstegte.
10.
Tag kyllingelårene ud af ovnen, og se, om de er gennemstegte. Det kan gøres på tre måder:
Metode 1: Mål temperaturen på kødet med et stegetermometer.
Metode 2: Se på kødsaftens farve. Den skal være helt gennemsigtig.
Metode 3: Skær kyllingekødet igennem, og se på kødets farve indeni. Det skal være lyst og ikke lyserødt.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 710 kJ / 169 kcal
Protein: 53 %
Kulhydrat: 15 %
Fedt: 32 %
Heraf mættet fedt: 2,3 g
Kostfibre: 0 %