Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom vand, bouillon-terning og de to kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
Kom vand, bouillon-terning og de tre kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
Kom vand, bouillon-terning og kyllingebryst-fileten i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.

4.

Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.

5.

Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.

6.

Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.

7.

Hak bacon, asparges og ananas groft.

8.

Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber

Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.

Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.

9.

Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.

10.

Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.

11.

Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.

12.

Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke.

13.

Hak purløget fint. Du skal bruge 1 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen. Se videoen.
Hak purløget fint. Du skal bruge 2 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 410 kJ / 98 kcal

Protein: 34 %

Kulhydrat: 10 %

Fedt: 56 %

Heraf mættet fedt: 2,4 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min