1. >
  2. Opskrifter>
  3. Alt det andet>
  4. Verdensmad>
  5. Asien>
  6. Thailandsk>
  7. Krydderbøffer med nudelsalat

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Krydderbøffer:

3.

Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en stor skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop. Kom det op i skålen. Så endnu et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen af det op i en stor skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen op i en stor skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

4.

Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

Drys:

5.

Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.

Nudelsalat:

6.

Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Se videoen.

7.

Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler. Se videoen.

8.

Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.

9.

Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.

10.

Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.

11.

Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.

Dressing:

12.

Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.

Koge nudler:

13.

Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

Steg krydderbøffer:

14.

Form 14 små bøffer af farsen. Vask hænder.

Form 21 små bøffer af farsen. Vask hænder.

Form 7 små bøffer af farsen. Vask hænder.

15.

Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

16.

Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.

Næringsindhold per portion

Energi: 1004 kJ / 240 kcal

Protein: 32 %

Kulhydrat: 40 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Inspiration

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min