1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Korn-otto med grønt

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Se videoen.

4.

Pil og hak løget. Se videoen.

5.

Vask og skræl gulerødder. Se videoen.

6.

Vask og skræl persillerødder. Se videoen.

7.

Skær gulerødder i små tern. Se videoen.

8.

Skær persillerødder i små tern. Se videoen.

9.

Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter. Se videoen.

10.

Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.

11.

Opløs bouillonterningerne i vandet, og kom 2 deciliter af blandingen i gryden. Lad det koge i 10 minutter.

Opløs bouillonterningerne i vandet, og kom 3 deciliter af blandingen i gryden. Lad det koge i 10 minutter.

Opløs bouillonterningen i vandet, og kom 1 deciliter af blandingen i gryden. Lad det koge i 10 minutter.

12.

Hæld gulerødder og persillerødder i gryden, og rør rundt.
Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.

13.

Hæld resten af bouillonvandet i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

14.

Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.

15.

Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.

16.

Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Se videoen.

17.

Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 2326 kJ / 554 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Korn, koge

Korn, koge

Løg, hakke

Løg, hakke

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Forskel på pastinak og persillerod og skrælle pastinak

Forskel på pastinak og persillerod og skrælle pastinak

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære pastinak i små og store tern

Skære pastinak i små og store tern

Løg, svitse

Løg, svitse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min