Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom æggeblommerne, salt, sennep og eddike op i en stor skål. Pisk det sammen med en håndmixer. Se videoen.

4.

Hæld olie i skålen i meget tynd stråle, mens du pisker. Det skal blive en tyk mayonnaise. Se videoen.

5.

Kom vand i en lille skål, og skyl estragon i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak ekstragonbladene fint. Se videoen.

6.

Rør estragon i mayonnaisen, og smag til med salt og peber.

7.

Kom din estragonmayo i en bøtte med låg, og sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.

Næringsindhold per portion

Energi: 849 kJ / 203 kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 100 %

Heraf mættet fedt: 0,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Majonæse

Majonæse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min