- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Jul>
- Konfektpakker
Konfektpakker
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
Imponér på julebordet med disse små, lækre konfektpakker. De ligner næsten små gaver. Ret flot!Når du laver konfektpakkerne, skal du temperere chokoladen. Det betyder, at chokoladen skal have den rigtige temperatur, når du smelter den, så bliver den fin og blank. Hvis temperaturen har været for høj, kan chokoladen blive grå og trist at se på. Du kan nemt temperere chokoladen i mikroovnen.
Opskriften giver cirka 12 konfektpakker.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til konfektpakker
Ingredienser:
Ca. 1 spsk. flormelis
200 g. marcipan
50 g. blød nougat
200 g. mørke chokoladeknapper
50 g. hvide chokoladeknapper (eller pynteglasur på tube)
Flormelis
Marcipan
Blød nougat
Mørk chokolade
Hvid chokolade
Køkkenredskaber: til konfektpakker
1 køkkenvægt
1 kagerulle
1 lille skarp kniv
1 stor plastikskål
1 mikroovn
1 spiseske
2 gafler
1 sprøjtepose eller frysepose
Køkkenvægt
Kagerulle
Urtekniv
Stor røreskål
Mikroovn - mikrobølgeovn
Spiseske
Gaffel
Sprøjtepose
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Konfekt:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Smelt chokolade:
9.
Kom de mørke chokoladeknapper i en plastikskål. Se videoen.
10.
11.
12.
13.
14.
Pynt:
15.
16.
17.
18.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 923 kJ / 220 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 49 %
Heraf mættet fedt: 4,2 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer