Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Se videoen.

4.

Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

5.

Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.

6.

Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.

7.

Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.

Næringsindhold per portion

Energi: 1532 kJ / 366 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min