Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær kartoflerne i halve.

4.

Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Se videoen.

5.

Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den. Se videoen.

6.

Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.

7.

Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Se videoen.

8.

Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Se videoen.

9.

Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Se videoen.

10.

Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.

11.

Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.

Næringsindhold per portion

Energi: 1080 kJ / 258 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 32 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 36 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 180 min

Arbejdstid: 30 min