Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Se videoen.

4.

Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Se videoen.

5.

Hak kapers fint.

6.

Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

7.

Hak purløget fint. Se videoen.

8.

Pil æggene, og skær dem i små tern.

9.

Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Se videoen.

10.

Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 251 kJ / 60 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 9 %

Fedt: 73 %

Heraf mættet fedt: 1,3 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, koge

Æg, koge

Æbler, skære i tern

Æbler, skære i tern

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min