1. >
  2. Opskrifter>
  3. Alt det andet>
  4. Morgenmad>
  5. Arme riddere med æbler

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kanelæbler:

3.

Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Se videoen.

4.

Bland sukker og kanel sammen i en lille skål. Vend æble-ternene i kanelsukkeret.

Arme riddere:

5.

Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en dyb tallerken. Gentag med de andre æg, og pisk dem sammen med en gaffel. Se videoen.

6.

Kom mælk, sukker og kanel op i tallerkenen, og rør det sammen.

7.

Vend brød-skiverne i ægge-blandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

8.

Varm imens cirka 2 spiseske smør op til middel varme på en stor stegepande
Varm imens cirka 3 spiseske smør op til middel varme på en stor stegepande
Varm imens cirka 1 spiseske smør op til middel varme på en stor stegepande.

9.

Læg brød-skiverne ved siden af hinanden på stegepanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Pas på, de ikke bliver for mørke. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen.
Læg brød-skiverne ved siden af hinanden på stegepanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Pas på, de ikke bliver for mørke. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen.

10.

Vend brød-skiverne med en paletkniv, og bag dem på den anden side i cirka 2 minutter.

11.

Server dine arme riddere med kanel-æbler og græsk-yoghurt til.

Næringsindhold per portion

Energi: 1952 kJ / 467 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min