Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
Se videoen.
Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
Se videoen.
Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
Se videoen.

4.

Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

5.

Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.

6.

Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.

7.

Lad kagecremen køle af før brug.

Næringsindhold per portion

Energi: 444 kJ / 106 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 59 %

Fedt: 20 %

Heraf mættet fedt 0,7g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 48 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 120 min