Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kagecreme:

3.

Slå et æg ud i en kop, tjek for skaller, og kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Se videoen.

4.

Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

5.

Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.

6.

Tænd komfuret på middelvarme, og bring kagecremen langsomt i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.

7.

Kom kagecremen op i en skål og drys lidt sukker oven på kagecremen, for at undgå at kagecremen for en skorpe. 
Du kan eventuelt også dække den til med lidt husholdningsfilm.

8.

Lad kagecremen køle af før brug.

Næringsindhold per portion

Energi: 1912 kJ / 457 kcal

Protein: 22 %

Kulhydrat: 53 %

Fedt: 24 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 55 min