- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Smørelse og dip>
- Italiensk salat
Italiensk salat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Spis italiensk salat ovenpå for eksempel en rugbrødsmad med skinke. Hvis du vil have den med i madpakken, så kom salaten ned i en lille bøtte med låg. Kom så salaten på din mad, lige inden du skal spise den.
Tip: Jo tykkere mayonnaisen er, jo bedre. De mange grøntsager indeholder meget vand, så når mayonnaisen har stået lidt, kan du risikere at den bliver meget tyndere.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til italiensk salat
Italiensk salat
50 g. gulerødder
50 g. frosne ærter
1 tsk. eddike
½ dl. pasteuriserede æggeblommer
Ca. 2 dl. smagsneutral olie, fx rapsolie
½ tsk. Dijonsennep
1 tsk. salt
1 knivspids peber
1 dl. aspargessnitter fra dåse
Evt. friske krydderurter til pynt
Gulerod
Ærter
Eddike - lagereddike
Æggeblommer (pasteuriserede)
Rapsolie
Dijonsennep
Salt
Peber
Aspargessnitter (dåse)
Persille
Køkkenredskaber til italiensk salat
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 tyndskræller
1 lille gryde
1 grydelåg
1 si
1 rent viskestykke
1 stor skål
1 elpisker
1 dejskraber
Køkkenvægt
Teske
Decilitermål
Skærebræt
Urtekniv
Tyndskræller
Lille gryde
Grydelåg
Si
Viskestykke
Stor røreskål
Elpisker
Dejskraber
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Grøntsager:
3.
Skræl gulerødderne. Skær dem i tern på størrelse med en ært. Se videoen.
4.
5.
Mayonnaise:
6.
7.
8.
Saml salaten:
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 626 kJ / 150 kcal
Protein: 3 %
Kulhydrat: 3 %
Fedt: 95 %
Heraf mættet fedt: 1,3 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer