Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl bærrene og agurken eller vandmelonen.

4.

Skær agurken i små stykker, som passer ned i din isterningebakke.

5.

Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af i et rent viskestykke. Pluk bladene af mynten. Se videoen.

6.

Skyl limen og skær den i både og derefter i halve både. Skær skrællen af.

7.

Læg et bær, et stykke agurk, mynteblade eller et stykke lime ned i hvert af hullerne i isterningebakkerne.

8.

Fyld bakkerne op med vand og stil dem i fryseren i mindst 3 timer. Husk at stille bakkerne lige, så vandet ikke løber ud.

Næringsindhold per portion

Energi: 155 kJ / 37 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 84 %

Fedt: 8 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Abemad

Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 37 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min