Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pynt:

3.

Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.

4.

Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle fire glas.
Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle seks glas.
Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i begge glas.

5.

Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.

Hyldeblomstdrik:

6.

Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.

7.

Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.

8.

Kom myntebladene i en skål og skyl dem.

9.

Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 4 tandstikker.
Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 6 tandstikker.
Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på begge tandstikker.

10.

Pynt med den på toppen af glasset.

Næringsindhold per portion

Energi: 234 kJ / 56 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 73 %

Fedt: 17 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min