Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en lille gryde frem. Kom smør i gryden, og smelt det ved middel varme.

4.

Kom kiksene i en frysepose, og bind en knude på posen. Tag en kagerulle, og knus kiksene med kagerullen.

5.

Tag en lille skål frem, og kom de knuste kiks og det smeltede smør ned i skålen. Rør det sammen.

6.

Tag en stor skål frem. Kom skyr, sukker, fløde og stødt kanel i skålen. Pisk det sammen med en elpisker. Se videoen.

7.

Tag et dørslag, og stil det ned i håndvasken. Kom blåbær og hindbær i dørslaget, og skyl dem grundigt. Lad dem dryppe af.

8.

Tag et skærebræt og stor skarp kniv frem. Hak chokoladen fint.

9.

Tag en glasskål frem. Kom kikseblandingen i skålen, og fordel den jævnt over bunden. Pas på, at du ikke maser det for hårdt sammen.

10.

Fordel blåbær og hindbær i et jævnt lag ovenpå kikseblandingen.

11.

Kom den piskede skyr-creme over bærerne. Fordel cremen i et jævnt lag med en dejskraber.

12.

Pynt med hakket chokolade.

13.

Server med det samme. Velbekomme.

Næringsindhold per portion

Energi: 1437 kJ / 344 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 58 %

Heraf mættet fedt: 13,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 37 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 24 min